Lesy ČR vypsaly zadávací řízení na asanaci Bořího lesa

15.05.2015 21:15

Státní podnik Lesy České republiky uveřejnil v pondělí 11. května ve Věstníku veřejných zakázek a na svém webu oznámení o zahájení zadávacího řízení na asanaci lesních porostů kontaminovaných pyrotechnickým materiálem v Bořím lese na Břeclavsku.

Lesy ČR vypsaly zadávací řízení na asanaci Bořího lesa
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Lhůta pro podání předběžných nabídek v rámci tak zvaného dynamického nákupního systému  končí 30. června 2015. „Boří les rozdělíme na menší celky, o které se bude soutěžit v dílčích veřejných zakázkách. V červenci vypíšeme první z nich. Předpokládáme, že na konci července bychom chtěli znát prvního dodavatele prací,“ uvedl správní ředitel Lesů ČR Igor Kalix. Jak dále řekl: „Po zkušenosti s úvodní zakázkou vypíšeme další. Práce mohou probíhat i paralelně. Odhadujeme, že do 10 let bude hotovo. Podnik ale udělá vše pro to, aby bylo území vyčištěno dřív.“ Munice by měla začít z lesa organizovaně mizet letos na podzim.

Prolink na detail zakázky uveřejněný také na webu LČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…