Lesy ČZ zvou na výstavu dětských výtvarných prací o lesích a přírodě

31.07.2018 9:41

Nejlepší dětské výtvarné práce, které vzešly z krajského kola osmého ročníku výtvarné soutěže „LESY A PŘÍRODA KOLEM NÁS“, jsou do konce prázdnin k vidění v přízemí hlavní budovy Krajského úřadu Jihočeského kraje v Českých Budějovicích.

Lesy ČZ zvou na výstavu dětských výtvarných prací o lesích a přírodě
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR - logo

Tradiční výtvarnou soutěž pořádaly Lesy České republiky spolu s Jihočeskou vědeckou knihovnou v Českých Budějovicích, Ústavem pro hospodářskou úpravu lesa Brandýs nad Labem, Jihočeskou zoologickou zahradou Hluboká nad Vltavou, Stezkou korunami stromů Lipno a společností A. W. Faber-Castell Česká republika.

Soutěžily děti z mateřských i základních škol, speciální kategorii měli i žáci uměleckých škol a samostatně se hodnotily kolektivní práce. Účastníci vytvářeli a ilustrovali básničku o přírodě a lese, kreslili nebo malovali na téma: Člověk a les, Les ve fantazii, Stromy v barvách, Les jako domov skřítků a víl, Co dělá lesník, jak vypadá, co v lese potkává.

Kolektivy vlastnoručně vytvářely knížku o lese. Výsledky těch nejlepších budou od září vystavené také v Jihočeské zoologické zahradě Hluboká nad Vltavou a od listopadu do konce roku v Jihočeské vědecké knihovně v Českých Budějovicích (Na Sadech 27).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…