Letecká linka Brno - Mnichov začne v polovině listopadu

03.11.2015 10:10

Šestkrát týdně, pět a šedesát minut letu, až dvě stě navazujících spojů do celého světa. Už 16. listopadu 2015 začne z brněnského letiště létat pravidelný spoj do Mnichova. Dobrou zprávu pro všechny cestující přinesl spolu se zástupci leteckého dopravce bmi regional (partner Lufthansy) hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

Letecká linka Brno - Mnichov začne v polovině listopadu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

"Už dnes je možné si v rezervačních systémech pořídit letenku. O zavedení tohoto přímého leteckého spojení z Brna do Mnichova jako významného německého letiště s propojením do dalších cca 50 destinací ve světě ve formě navazujících 200 leteckých linek jednalo Letiště Brno s podporou Jihomoravského kraje jako vlastníka brněnského letiště déle než rok. Odpoledne přiletí z Mnichova i letoun bmi regional, který bude pravidelné letecké spojení s Brnem zajišťovat," uvedl hejtman Michal Hašek.

Jak dodal, je rád, že po Londýnu a Moskvě má Brno a jižní Morava zajištěno přímé letecké spojení doslova do celého světa.

"Krajské letiště Brno-Tuřany se stává skutečnou branou do našeho regionu pro turisty, vědce, studenty a zejména pro byznys, který v Brně a nejbližším okolí přináší moderní a inovativní zahraniční investice a s nimi i tolik potřebná pracovní místa. Ve spolupráci s městem Brnem nyní Jihomoravský kraj pracuje na modelu společné podpory dostupnosti Brna a jižní Moravy díky síťovým leteckým linkám, ke spolupráci přizveme i zástupce jihomoravských firem či akademických institucí," sdělil hejtman.

Rezervace je možné provádět na www.flybmi.com

Pro ty, kdo poletí dále, potom www.LH.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…