Letiště Praha pokračuje ve zlevňování a rozšiřování služeb

14.01.2016 15:38

Letiště Praha přichází s dalšími novinkami pro své cestující, od ledna 2016 nabízí ve svých restauracích snídaňový bufet za 150 Kč nebo tříchodové menu za bezkonkurenční cenu 125 Kč.Společnost tak pokračuje v naplňování záměru zlepšování kvality a snižování cen, na který se v rámci kampaně „Měníme letiště pro vás“ zaměřila od června 2015.

Letiště Praha pokračuje ve zlevňování a rozšiřování služeb
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Vylepšení se dočkala také mobilní aplikace Letiště Praha, která nově umožňuje cestujícím poskytovat letišti pohodlnou zpětnou vazbu. Všechny pozitivní změny jsou součástí dlouhodobého cíle zlepšovat prostředí a služby pro cestující.

Po pozitivních změnách v nabídce a cenách parkování a garantované možnosti zakoupit balenou vodu do jednoho eura i za pasovou a bezpečnostní kontrolou přišlo letiště s dalšími novinkami v oblasti gastronomických služeb. Ve svých restauracích nově nabízí snídaňový bufet za 150 Kč nebo tříchodové menu za bezkonkurenční cenu 125 Kč.

„Se zlepšováním poměru kvality a ceny gastronomických služeb jsme začali v létě 2015, kdy ve vybraných  restauracích došlo ke snížení cen až o 40 % a k postupnému zvyšování kvality nabízených produktů. Tyto změny již přinesly první výsledky – jen od července 2015 se navýšila návštěvnost letištěm provozovaných restaurací až o 100 %. I proto jsme se rozhodli nabídku našich restaurací ještě zatraktivnit a přijít s novinkou v podobě snídaní a tříchodových menu za naprosto bezkonkurenční ceny,“ říká Václav Řehoř, předseda představenstva Českého aeroholdingu.

Snídaňový bufet za 150 Kč

Letištěm provozovaná restaurace The Globe nově nabízí teplý snídaňový bufet, který funguje na principu "all you can eat". Bufet je k dispozici každé ráno od 7 do 10 hodin za paušální cenu 150 Kč. Cestující si mohou vybrat z široké nabídky vaječných jídel, uzenin, sýrů, palačinek, ovocného baru, domácích müsli a moučníků doplněné o studené i teplé nealkoholické nápoje.  

Ve zbývajících hodinách platí aktuální nabídka restaurace, kde ceny hlavních jídel začínají na 125 Kč. Restauraci The Globe cestující najdou za pasovou kontrolou v Terminálu 1, stačí sledovat navigaci na Food Court.

3chodové menu za 125 Kč

Samoobslužná restaurace Praha nově přichází s nabídkou menu složeného ze tří chodů za celkovou cenu 125 Kč. Menu bude každý den jiné v závislosti na aktuálním jídelním lístku a bude v nabídce od 10 do 18 hodin. Denní menu bude obsahovat vždy polévku, hlavní jídlo a salátek nebo dezert (aktuální složení najde cestující na monitoru v přehledu denní nabídky) a bude vydáno výdejovými kuchaři celé najednou, což zkrátí i čas strávený u výdejového pultu.

Nadále platí, že samostatné hlavní jídlo v této restauraci pořídíte od 81 Kč, polévku od 17 Kč. V nabídce restaurace najdou cestující také dětské menu, samozřejmostí je možnost zapůjčení dětských sedaček. Do restaurace se dostanou návštěvníci z veřejné příletové haly Terminálu 1 nebo z neveřejné části za pasovou kontrolou, zde mohou sledovat navigaci na Food Court.

Fotoreportér v aplikaci Letiště Praha

Mobilní aplikace Letiště Praha obsahuje novou funkci Fotoreportér, která umožňuje cestujícím prostřednictvím záložky Kontakty snadno nahlásit problém či závadu v prostorách letiště a navíc ji i zdokumentovat fotografií. Nahlášené závady jsou tak bez prodlení odeslány k řešení na Technický provoz terminálů. Aplikace i nadále poskytuje přehledné informace o letech a službách na Letišti Václava Havla Praha. Používat ji mohou uživatelé chytrých zařízení s operačními systémy iOS, Android a Windows Phone.  

Změny v cenách jsou dalšími kroky v rámci kampaně s podtitulem „Měníme letiště pro vás”, která si klade za cíl dlouhodobé zlepšování služeb zaměřených především na české cestující. Další výhodné nabídky, novinky a tipy na cestování z Prahy čekají na návštěvníky na www.menimeletiste.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…