Lety z Prahy do Velké Británie rozšíří nové destinace Jet2.com

20.08.2014 12:11

Přední britská rekreační letecká společnost Jet2.com oznámila další rozšíření svých služeb v České republice zahájením provozu do dvou nových destinací z Letiště Václava Havla Praha.

Lety z Prahy do Velké Británie rozšíří nové destinace Jet2.com
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Od 11. srpna začala prodávat letenky do Belfastu v Severním Irsku a Glasgow ve Skotsku. Nabídne tak více možností cestování mezi Británií a Prahou než kterákoliv jiná letecká společnost a zároveň se stává jediným dopravcem na obou nových trasách. Ceny letenek se budou pohybovat již od 1254 Kč na osobu.

Jet2.com, která je známá vstřícnými službami, prodejem místenek a limitem 22 kg na zavazadla, začala dnes prodávat letenky do Belfastu a Glasgow.

Pravidelné spojení Prahy s Belfastem bude provozováno od 3. dubna 2015 a v případě Glasgow od 21. května 2015. Na obou linkách bude aerolinka přímé lety zajišťovat 2x týdně.

Jet2.com zůstává i nadále přední aerolinkou na trhu přímých letů z Prahy do Británie, která nabízí více britských destinací než kterákoliv jiná společnost.

Belfast a Glasgow nyní doplňují nabídku levných leteckých spojů z Prahy do destinací Manchester, Edinburgh, Leeds (Yorkshire), East Midlands (Nottingham) a Newcastle. Jet2.com nabídne příští léto přes 140 000 levných letenek.

Steve Heapy, generální ředitel Jet2.com, uvedl: „Jakožto pražská jednička v letech do Británie máme to potěšení posílit naši nabídku levných letů rozšířením o dvě nové destinace. Belfast a Glasgow z Prahy nabízí pouze společnost Jet2.com – poskytuje tak jedinečné spoje svým věrným českým obchodním a rekreačním zákazníkům, kteří oceňují široký výběr i četnost našich letů.“

Jiří Vyskoč, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha dodává: „Jsme potěšeni, že Jet2.com oznámila svůj plán propojit přímými lety Prahu se dvěma novými destinacemi. Žádná jiná společnost z Prahy do Belfastu a Glasgow nelétá, takže tato novinka od Jet2.com je obzvláště vítanou a je dalším přirozeným krokem v naší úspěšné spolupráci.“

Lety Jet2.com do Belfastu a Glasgow – plus stávající destinace Manchester, Edinburgh, Leeds (Yorkshire), East Midlands (Nottingham) a Newcastle lze okamžitě rezervovat na českých webových stránkách společnosti www.Jet2.com/csa získat slevu 20 % na všechny letenky*.

*Podléhá Obchodním podmínkám. Podrobnosti najdete na webových stránkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…