Liberec bude dějištěm nového veletrhu cestovního ruchu Albo travel market

14.10.2014 14:18

První ročník Albo travel marketu zaměřeného na setkání profesionálů z oblasti cestovním ruchu z celé České republiky, Slovenska a dalších evropských i mimoevropských zemí se uskuteční ve dnech 16. - 17. října 2014 v libereckém Centru Babylon.

Liberec bude dějištěm nového veletrhu cestovního ruchu Albo travel market
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Druhá strana náměstí s Ještědem v pozadí

Organizátoři nabízí vystavovatelům možnost prezentace produktů v  sále o rozloze 1000 m2, veřejné představení jednotlivých produktů v několika přednáškových sálech, účast na pěti tematických workshopech i ubytování a doprovodné služby pod jednou střechou.

Albo travel market, který v letošním roce nahradil tradiční veletrh MADI, se zaměřuje  na prezentaci služeb a produktů z oblasti cestovního ruchu. Během dvoudenního veletrhu, který se pro vystavovatele otevře ve čtvrtek 16. října v 8:00, budou cestovní kanceláře, hoteliéři, vlastníci zahraničních realitních agentur i dopravci prezentovat nabídky z oblasti cestovního ruchu. Návštěvníkům, kterými jsou zejména odborníci v oblasti cestovního ruchu, ředitelé, manažeři a obchodní zástupci českých, ale i zahraničních cestovních kanceláří a agentur, bude umožněn vstup ve čtvrtek 16. října 2014 od 10:00 do 19:00 a následně v pátek 17. října od 09:00 do 18:00 hodin. 

Hlavní část veletrhu proběhne v Expo sálu libereckého Centra Babylon, ve kterém budou po oba dny umístěny stánky 70 registrovaných vystavovatelů z oblasti cestovního ruchu. Kromě prezentace nabídek na stáncích budou mít vystavovatelé po oba dny možnost veřejně představit služby a produkty v několika přednáškových sálech. Nově budou moci všichni návštěvníci využít možnost bilaterálních jednání s obchodními partnery v prostoru příjemné kavárny Slávie bez nutnosti pronájmu stolu či stánku.

V průběhu akce se dále uskuteční pět workshopů tematicky zaměřených na turisticky oblíbené zahraniční destinace. K již tradičnímu slovenskému a chorvatskému workshopu, kterého se ročně účastní zhruba 50 turistických firem z Chorvatska a dále české cestovní kanceláře a agentury, přibude italský, německý a rakousko-švýcarský workshop. Cílem workshopů je setkání a jednání českých a zahraničních obchodních partnerů, navázání nových kontaktů, nabídka a prezentace novinek a plánů pro příští turistickou sezónu. 

Účastníkům bude pod jednou střechou nabídnuta nejen návštěva veletrhu, ale i ubytování, stravování, nakupování, kryté parkování a zábava v plně klimatizovaných prostorech. V rámci doprovodného programu se v hlavním Expo sále během čtvrteční 12. hodiny uskuteční také losování o hodnotné ceny a od 19. hodiny proběhne bohatý privátní večerní raut v restauraci Zámecké sklepení, který ve 21 hodin vystřídá zábavný disco večer.

První ročník Albo travel marketu vznikl jako náhrada tradičního veletrhu MADI, který byl pořadateli vlivem stále nižší návštěvnosti v letošním roce zrušen. Veletrh organizovaný společností Albo services s.r.o. se uskuteční pod záštitou náměstka Primátorky pro kulturu města Liberec a Hospodářské komory Libereckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V Temelíně zavezli palivo do prvního bloku. V reaktoru vydrží déle

11:44 ČEZ: V Temelíně zavezli palivo do prvního bloku. V reaktoru vydrží déle

Přesně 163 palivových souborů umístili energetici do reaktoru odstaveného prvního bloku. Nově je mez…