Liberecká zoo opět oslaví svátek duchů

25.10.2018 19:24

Přijďte se podívat, jak vypadá zoo po setmění a vychutnat si strašidelnou procházku areálem zoo. Čekají na vás čarodějnice, duchové, kostlivci, pavouci a nebude chybět ani strašidelný vláček.

Liberecká zoo opět oslaví svátek duchů
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

Pro velkou oblibu veřejnosti a pro zvýšení komfortu návštěvníků se bude i letos akce konat ve dvou dnech, a to v pondělí 29. 10. a úterý 30. 10. 2018, vždy od 18:00 do 21:00. Po oba večery mohou zájemci vyrazit do zoo třeba v halloweenském kostýmu a dotvořit tak tajemnou atmosféru večera. V areálu bude také možné zakoupit si lampion. Na účastníky čekají duchové, strašidla, pohádkové bytosti, tajemné zvuky a zákoutí. Těšit se mohou také na osvícené výběhy vybraných zvířat, otevřené pavilony, bezplatnou jízdu strašidelným vláčkem a v neposlední řadě speciální noční komentované krmení lachtanů v 19.30.

I letos liberecká zoo sbírá dýně!

Všichni dárci, kteří o víkendu 27. – 28. 10. 2018 zoo věnují řádně vydlabanou a vyřezanou dýni, obdrží za odměnu jednu dětskou vstupenku na Strašidelnou zoo. Dýně poslouží jako výzdoba během této oblíbené halloweenské akce.

Vstupenky lze zakoupit i v předprodeji, a to v době otvíracích hodin na pokladně liberecké zoo, nebo elektronicky přes e-shop. Na strašidelnou akci v liberecké zoo lze uplatnit i permanentní vstupenky. POZOR: Přestože akce trvá do 21:00, pokladna zavírá již v 20:00.

Těšíme se na vás!

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…