Liberecký kraj plní přání dětem z dětských domovů

14.12.2015 21:41

Přání dětem z dětských domovů letos opět splní členové rady kraje, zastupitelé i zaměstnanci krajského úřadu. Liberecký kraj již druhým rokem připravil akci „Strom splněných přání“.

Liberecký kraj plní přání dětem z dětských domovů
Foto: regionalni-rozvoj.kraj-lbc.cz
Popisek: Krajský úřad Libereckého kraje

Slavnostní předání dárků s připraveným doprovodným programem se v sídle kraje uskuteční ve středu 16. prosince od 15:00 hodin.

Letos jsou do vánoční akce zapojeny čtyři dětské domovy – z České Lípy, Jablonného v Podještědí, Krompachu a Frýdlantu. „Děti nám prostřednictvím ředitelů domovů poslaly svá přání a my se jim je opět pokusíme splnit. Mladší si často přejí hračky, knížky, omalovánky a ti starší hlavně sportovní vybavení, ale i praktické věci, třeba žehličku nebo sadu šroubováků. Věřím, že stejně jako vloni společně strávíme příjemné odpoledne a pořádně se naladíme na tu pravou vánoční atmosféru,“ říká krajská radní Alena Losová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…