Lišák Fox oslaví narozeniny na prašanu. Lyžaři mohou také závodit s ČT Sport na vrchol

05.03.2015 12:42

I na začátku března jsou ve Skiareálu Lipno stále ideální zimní podmínky. Připadává nový sníh a lyžaři se tak mohou těšit i na prašan a prosluněné svahy. V provozu je všech téměř deset kilometrů sjezdových tras s 60 centimetry sněhu.

Lišák Fox oslaví narozeniny na prašanu. Lyžaři mohou také závodit s ČT Sport na vrchol
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Narozeniny s lišákem Foxem na sněhu

Už od pátku do soboty se v areálu točí vyhlášená reality show s ČT SPORT na vrchol, ve které mají šanci amatérští závodníci. Děti si potom v sobotu užijí narozeniny oblíbeného maskota lišáka Foxe. V sobotu si pak lyžaři mohou otestovat lyže značky Salomon a Atomic.

„Jsou tady stále skvělé zimní podmínky a v provozu je celý areál. Zábavu nabízí skicrossová dráha na sjezdovce lišáka Foxe i snowpark. Lyžuje se zcela bez front od 8.30 do 16 hodin a večer od 18 do 21 hodin,“ pochvaloval si před víkendem ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek. Zmínil, že se v pátek a sobotu budou mít lyžaři šanci zazávodit si ve slalomu na sjezdovce Promenádní v rámci reality show s ČT SPORT na vrchol, kde jsou poradci bývalí reprezentanti Lucie Pešánová Hrstková a Borek Zakouřil.

„Je to šance pro všechny amatérské lyžaře a nás těší, že jsme byli do tohoto seriálu opět vybráni, protože se jedná i o určitou prestiž. Hlavně jde o zábavu a možnost vyzkoušet si, jaké to je závodit,“ podotkl Dušek. Sobotní program zpestří testování lyží Salomon a Atomic.
Počasí odpovídá i nabídka sněhových akcí a radovánek. V sobotu od 14. do 16. hodin slaví narozeniny maskot lišák Fox. Již deváté. „Místní oblíbenec bude mít dort, diskotéku a přichystá i soutěže pro děti, které mu za to vytvoří přáníčko. Popřát mu přijdou i jeho kamarádi Lišák ze Stezky, Sára z Hopsária a Bollo z Landal Marina Lipno,“ zve všechny mluvčí areálu Jiří Falout.

Sobota bude znovu na Lipně patřit také handicapovaným v rámci pravidelného Dne s handicapem. „Program je připravený pro celé rodiny, které se seznámí s nabídkou pro handicapované v areálu. K dispozici budou mít tři instruktory,“ konstatoval Falout.

Vrcholem víkendu bude znovu v neděli večer Show lišáka Foxe se soutěžemi a hrami, když platí hlavní výhra projížďka rolbou. I tento víkend platí klasická lipenská volnočasová nabídka jako plavání v aquaworldu, výlet na Stezku korunami stromů, nebo hody v některém z vyhlášených gastronomických podniků. Návštěvníci mohou využít i prodejnu Intersport, nebo půjčovnu Intersport rent.

Akce ve Skiareálu Lipno:
6. – 7.3.   S ČT Sport na vrchol   celý den
7.3.    Testování lyží Atomic a Salomon celý den
7.3.    Den s handicapem   celý den
7.3.    Narozeniny lišáka Foxe  14.00 – 16.00
8.3.    Show lišáka Foxe   19.00 – 20.00

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…