Litvínovská chemička dodá paliva policii a hasičům. Zvítězila v tendru ministerstva vnitra

16.04.2015 11:33

Společnost Unipetrol RPA vyhrála výběrové řízení Ministerstva vnitra na dodávky pohonných hmot pro potřeby Hasičského záchranného sboru a Policie ČR. Společnost byla schopna v rámci tendru nabídnout pohonné hmoty za nejlepších podmínek. Veřejnou zakázku v hodnotě 250 milionů korun bude plnit v roce 2015.

Litvínovská chemička dodá paliva policii a hasičům. Zvítězila v tendru ministerstva vnitra
Foto: red
Popisek: Unipetrol

„Nejedná se o zcela exkluzivní kontrakt. Budeme reagovat na potřeby organizačních složek v jednotlivých krajích. Jinými slovy, jakmile budou hasiči či policisté v kraji potřebovat dodávku pohonných hmot, Unipetrol bude vyzván k předložení nabídky vždy jako první,“ vysvětlil Jaroslav Filip, ředitel jednotky obchod a marketing Rafinérie společnosti Unipetrol RPA.

Společnost odhaduje, že v roce 2015 dodá bezpečnostním složkám miliony litrů pohonných hmot, a to především automobilového benzínu. Další dodávky se týkají motorové nafty a arktické motorové nafty se speciálními zimními vlastnostmi. Pohonné hmoty Unipetrol RPA distribuuje přímo do skladovacích prostor policie a hasičského záchranného sboru.

Unipetrol RPA nedávno uspěl také v tendru na dodávku 40 000 m³ leteckého petroleje JET A1 pro Správu státních hmotných rezerv. Strategické dodávky leteckého petroleje splňují nejpřísnější požadavky na technické parametry a budou využívány letectvem Armády České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…