M aplication vyvinula mobilní aplikaci ClubCube za pomoci inovačních voucherů

03.06.2014 15:39

Nově vzniklá společnost M aplication ve spolupráci se Zlínským krajem a Ústavem informatiky a umělé inteligence na Fakultě aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně vyvinula aplikaci ClubCube.

M aplication vyvinula mobilní aplikaci ClubCube za pomoci inovačních voucherů
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Spolupráce byla umožněna díky projektu Inovační vouchery Zlínského kraje pro rok 2013, na jehož základě získala společnost M aplications dotaci v hodnotě 147.150 Kč. „Díky inovačním voucherům jsme mohli konečně realizovat naše dlouhodobé plány,“ uvádí Jiří Šoustek, jeden z dvojice nadějných inovátorů a zakladatelů společnosti.

„Aplikace ClubCube umožňuje svým uživatelům vyhledávat zajímavé akce z nejlepších klubů v okolí. Uživatelé tak najdou pohodlně na jednom místě zajímavé nabídky nápojů, občerstvení nebo zlevněných vstupů, což jim ušetří čas i peníze. Aplikace je ke stažení na portálu www.clubcube.cz a zároveň na oficiálních distribučních kanálech systému Android a iOS,“ představuje úspěšně realizovaný projekt Šoustek.

Aplikace je na trhu teprve krátce, ale již po několika týdnech se těší velkému úspěchu. Především mladí lidé, kteří se chtějí bavit, využijí této novinky.

„Jedinečnost systému spočívá v dostupnosti pro uživatele a ve schopnosti zobrazit informace o akčních nabídkách ve zvolené lokalitě,“ dodává Šoustek a upřesňuje, že aplikace získala zatím celkové hodnocení 4,9 z 5 možných bodů, což potvrzují i pochvalné komentáře spokojených uživatelů: „Fungující aplikace, vím kam se jít bavit a využít k tomu nějakou výhodnou akci. Mohu doporučit,“ komentuje jeden z nich.

Projekt ClubCube byl realizován díky projektu Inovačních voucherů ve Zlínském kraji. „Inovační vouchery jsou ideálním způsobem, jak podpořit inovace ve spolupráci s univerzitami pro menší, třeba i začínající firmy. Výše finanční podpory nemůže pokrýt plné náklady, ale firmy tak mají alespoň větší motivaci na úspěšném spuštění projektu,“ vysvětluje klady inovačních voucherů hejtman Zlínského kraje, MVDr. Stanislav Mišák. Jiří Šoustek jeho slova potvrzuje a doporučuje tuto formu spolupráce i dalším společnostem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…