MHMP: Akce na pražských náplavkách se ruší

11.03.2020 13:30

V rámci mimořádného opatření ohledně konání událostí nad 100 osob se ruší plánované akce na pražských náplavkách.

MHMP: Akce na pražských náplavkách se ruší
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

V souvislosti se zákazem pořádání kulturních a sportovních akcí s účastí nad 100 osob hlavní město společně s Trade Centre Praha zrušilo plánované události na pražských náplavkách. A to až do odvolání mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR. V nejbližších týdnech se to týká farmářských trhů (první se měly konat v sobotu 14. března), food festivalů na Hořejším nábřeží a Dne Vltavy spojeného se zahájením provozu některých kobek (plánováno na 15. března).

Mimořádné opatření se dotkne všech akcí, které se měly konat v březnu na pražských náplavkách. V tomto týdnu se měl uskutečnit start nové sezóny na náplavkách, plánované akce však hlavní město s ohledem na situaci v souvislosti s koronavirem zrušilo.

Provoz kobek bude záviset na jednotlivých provozovatelích, nicméně v tuto chvíli jsou uzavřeny, jelikož stále nezačala nová sezóna na náplavkách. Provoz lodí, které zde kotví, zůstane nezměněn s výjimkou omezení počtu návštěvníků do 100 osob. Opatření zůstane v platnosti až do odvolání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Zástupci Česka bodovali na veletrhu cestovního ruchu v Dubaji

13:04 CzechTourism: Zástupci Česka bodovali na veletrhu cestovního ruchu v Dubaji

Po třech letech zprostředkovala Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism ve spolupráci se Zast…