MIDO 2017: GWC World byla i letos u toho!

17.03.2017 16:15

Špičkový italský design, kvalita zpracování, nejlepší zboží a horké novinky, tak lze shrnout únorový italský veletrh MIDO v Miláně, každoročně největší a nejdůležitějších celosvětová událost ve světě optiky. GWC World, digitální agentura s pobočkami v Praze a Miláně byla jako každý rok u toho. Fyzicky i virtuálně. MIDO aplikace vyvinutá ze strany česko-italské společnosti zjednodušila a zpříjemnicla výstavu a orientaci nejednomu návštěvníkovi.

MIDO 2017: GWC World byla i letos u toho!
Foto: red
Popisek: Eleonora Bertucca, Content manager GWC World

Eventová aplikace MIDO navržená GWC World má informační charakter pro uživatele během celé přehlídky. “Uživatel jedním kliknutím updatuje všechny aktuální informace z online výstavního magazínu a sociálních sítí. Zážitek z veletrhu se stává příjemně jednoduchým, vstupenku máte přímo ve smartphonu nebo tabletu, to samé platí o katalogu a všech mapách pavilonů”, vyzdvihl výhody a přínosy aplikace Alessandro Malnati - CEO společnosti GWC World. Konec výstavy MIDO ovšem neznemaná, že apliakce přestává fungovat. Naopak. Uživatelé během celého roku  uživatelé přijímají exkluzivní týdenní magazíny mapující žhavé trendy a novinky očního průmyslu. 

Vedle toho výstava MIDO hostí známé výrobce, návštěvníky a VIP hosty, kteří na velethr nejen soustředí své nejlepší zboží, ale poskytují také informace o nových trendech a inovacích na poli brýlového průmyslu. “Je pro nás velkou ctí, že můžeme tuto pozitvní a jedinečnou atmosférum zachytit prostřednictvím  naší webové televize MIDO TV a přenášet exkluxivní rozhovory směrem k širšímu auditoriu. To byla naše prvotní myšlenka. Dnes TV zajišťuje kompletní pokrytí prostřednictvím živého streamingu jednotlivých akcí, které se na veletrhu odehrávají jako různá ocenění a tiskové konference”, uvedl Luca Paganini, account manager zodpovědný za projekt MIDO TV.  Společnost GWC World uvedla MIDO TV na trh v roce 2010 jako oficiální webovou televizi výstavy MIDO. “Jsme vděční za stále stoupající sledovanost, to nás motivuje jít stále vpřed”, uzavřel Luca a poslal upřímné díky všem, kteří MIDO TV sledují. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…