MMR: Aktualizaci č. 3 Politiky územního rozvoje ČR mohou připomínkovat obce i veřejnost

24.03.2019 17:06

Ministerstvo pro místní rozvoj zpracovalo návrh Aktualizace č. 3 Politiky územního rozvoje České republiky. Obce a veřejnost nyní mají možnost podávat písemné připomínky. Veřejné projednání se bude konat 25. března 2019 v Akademii veřejného investování Ministerstva pro místní rozvoj.

MMR: Aktualizaci č. 3 Politiky územního rozvoje ČR mohou připomínkovat obce i veřejnost
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

Politika územního rozvoje ČR je celostátním nástrojem územního plánování závazným pro navazující územně plánovací dokumentace krajů, resp. obcí a pro rozhodování v území. Aktualizace spočívá v uložení úkolu pro Zlínský kraj vymezit v zásadách územního rozvoje plochu umožňující využití území pro vodní dílo Vlachovice směřující k omezení nedostatku vody, ke snížení povodňových rizik a optimalizaci vodního režimu území v povodí řeky Vláry. Ministerstvo pro místní rozvoj má předložit Návrh Aktualizace č. 3 Politiky územního rozvoje České republiky vládě do konce září letošního roku.

Ministerstvo pořádá také veřejné projednání návrhu, které proběhne dne 25. března 2019, od 17:00 hod., v Akademii veřejného investování, která se nachází v budově MMR – vchod z ulice Pařížské, č. 935/4, 110 00, Praha 1 - Staré Město. Konečný termín pro podání písemných připomínek ze strany obcí a veřejnosti je do 10. dubna 2019. Více informací k návrhu Aktualizace č. 3 Politiky územního rozvoje České republiky, způsobu podávání připomínek ze strany obcí a veřejnosti a k místu a době konání veřejného projednání naleznete ZDE.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…