MMR: Spouštíme krátká videa informující nejširší veřejnost

18.08.2015 12:45

Krátká minutová videa, která shrnují podstatu nejdůležitějších okruhů činnosti resortu, dnes spouští Ministerstvo pro místní rozvoj. Ministryně Karla Šlechtová na nich pro nejširší veřejnost osobně vysvětluje, co považuje za nejvýznamnější u nových zákonů nebo dalších aktivit ministerstva.

MMR: Spouštíme krátká videa informující nejširší veřejnost
Foto: MMR, mg
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

První zveřejněné video se týká připravovaného zákona o veřejných zakázkách. Další bude například o nejdůležitějších bodech novely stavebního zákona nebo o národních programech na podporu regionů. Ministerstvo plánuje, že nová videa bude zveřejňovat vždy jednou týdně. Podobná komunikace ministerstev a politiků je ve vyspělém světě běžnou záležitostí.
 
„Zvolili jsme tuto formu krátkých minutových videí, protože dnešní webová komunita na delší stopáž už není zvyklá,“ vysvětluje Vilém Frček z oddělení komunikace Ministerstva pro místní rozvoj. Videa budou umístěna na webu www.mmr.cz i na dalších platformách, jako jsou například YouTube, Facebook a Twitter.
 
Minutová videa si produkuje samo komunikační oddělení ministerstva, na technickou část výroby najímá profesionální kameramany, střihače nebo zvukaře.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…