MMR pořádá na Zemi živitelce seminář o budoucnosti venkova

11.08.2018 14:07

Ministerstvo pro místní rozvoj v pátek 24. 8. opět pořádá v rámci veletrhu Země živitelka 2018 v Českých Budějovicích půldenní odborný seminář. Hlavním tématem letošního 45. ročníku agrosalónu je „100 let českého zemědělství“. MMR se v semináři „Podpora obnovy a rozvoje venkova v ČR“ nejen ohlédne do minulosti, ale zaměří se především do blízké budoucnosti.

MMR pořádá na Zemi živitelce seminář o budoucnosti venkova
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

MMR své činnosti prezentuje na výstavě pravidelně od roku 1996 a vždy při této příležitosti úzce spolupracuje s dalšími aktéry působícími v oblasti rozvoje venkova - například se Spolkem pro obnovu venkova ČR, Národní sítí Místních akčních skupin ČR, Svazem měst a obcí ČR nebo Sdružením místních samospráv ČR.

Seminář se koná 24. 8. 2018 dopoledne a je určen především pro zástupce venkovských obcí, a samozřejmě všem, kdo mají zájem o správu věcí veřejných na venkově. Kromě zástupců Ministerstva pro místní rozvoj na něm vystoupí například i přednášející z Přírodovědecké fakulty Karlovy univerzity v Praze, Sdružení místních samospráv ČR nebo Spolku pro obnovu venkova ČR. Na závěr celého semináře proběhne panelová diskuze, jejímž tématem bude budoucnost podpory venkova z Evropských strukturálních investičních fondů. Na seminář je nutná registrace.

Bližší informace a podrobnější program naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…