MMR vyhlásilo veřejnou zakázku na dodavatele Národního geoportálu územního plánování

26.10.2021 10:06 | Tisková zpráva

Ministerstvo pro místní rozvoj pokračuje v digitalizaci stavebního řízení a územního plánování (DSŘÚP). Cílem je vybudování živého digitálního systému, který usnadní proces stavebního řízení jak drobným stavebníkům, tak velkým investorům a zároveň i obcím při územním plánování.

MMR vyhlásilo veřejnou zakázku na dodavatele Národního geoportálu územního plánování
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

V těchto dnech byla vyhlášena veřejná zakázka na dodavatele Národního geoportálu územního plánování. Digitalizace stavebního řízení a územního plánování (DSŘÚP) je klíčovým projektem MMR.

V projektu Národní geoportál územního plánování bude vybudován komplexní informační systém, který digitalizuje proces územního plánování. Zajistí poskytování informací o projednávaných a platných dokumentech územního plánování na jednom centrálním místě pro všechny. Zároveň umožní sdílení těchto dat v rámci celé veřejné správy.

Národní geoportál územního plánování je po Integrační platformě stavebního řízení a Portálu stavebníka, Evidenci stavebních postupů a Evidenci elektronických dokumentací další vyhlášenou veřejnou zakázkou v rámci projektu DSŘÚP. Dodavatel bude vybírán formou soutěžního dialogu. Financování je zajištěno z Integrovaného regionálního operačního programu.

Podrobné informace naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

22:04 Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

Chystáte se na dovolenou do Mexika? Pokud ano, čtěte pozorně. Poradíme vám, jak předejít tomu, aby v…