MO ČR: Prezentace Univerzity obrany na dni otevřených dveří rekrutačního pracoviště AČR

28.02.2016 7:37

V úterý 1. března 2016 v 10.00 a ve 14.00 hodin představí Univerzita obrany svoji studijní nabídku pro akademický rok 2016/2017 účastníkům dne otevřených dveří rekrutačního pracoviště AČR v Ústí nad Labem.

MO ČR: Prezentace Univerzity obrany na dni otevřených dveří rekrutačního pracoviště AČR
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

Uchazeči o studium a kariéru důstojníka AČR tak budou mít nejen příležitost získat potřebné informace o studiu na jediné vojenské vysoké škole v ČR, ale zároveň také bližší a konkrétní informace o následném uplatnění ve vojenské praxi.

Zástupci Univerzity obrany společně s profesními poradci rekrutačního pracoviště středoškolákům dále představí specifika manažerských, technických a zdravotnických studijních oborů, podmínky přijímacího řízení jednotlivých fakult, poradí s výběrem studijního oboru či potencionální uchazeče seznámí s průběhem studia a výcviku.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

22:17 Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

Návštěvy pracovníků Kanceláře ombudsmana v domovech se zvláštním režimem ukázaly, že život tamních o…