MPSV je opět partnerem veletrhu NGO Market

07.04.2017 22:40

V prostorách pražského Fora Karlín se 12. dubna od 10 do 18 hodin uskuteční již 18. ročník veletrhu neziskových organizací NGO Market. Ministerstvo práce a sociálních věcí, řídicí orgán Operačního programu Zaměstnanost (OPZ), je stejně jako v minulých letech partnerem celé akce. Vstup je zdarma.

MPSV je opět partnerem veletrhu NGO Market
Foto: Martin Kovář
Popisek: Budova MPSV

Návštěvníkům se představí na 220 neziskových organizací, které se věnují nejrůznějším oblastem od sociálních služeb přes podporu demokracie a lidských práv, vzdělávání, výchovu či ochranu životního prostředí až po kulturu a volný čas. Řada z nich realizuje projekty, které získaly finanční podporu prostřednictvím OPZ.

Veletrh nabízí bohatý doprovodný program plný workshopů, seminářů a praktických ukázek z činnosti neziskovek. Kromě toho je možné zakoupit drobné předměty, které vytvořili lidé s handicapy, a přispět tak na dobrou věc. I letos bude otevřeno dobrovolnické centrum. Zde se lidé dozvědí, kteří vystavovatelé veletrhu hledají dobrovolníky, a to včetně podrobností o poptávaných pozicích.

NGO Market pořádá Nadace Forum 2000. MPSV akci podporuje nepřetržitě od roku 2011. Více informací se dozvíte na stránkách veletrhu www.ngomarket.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…