MPSV se zúčastnilo veletrhu práce Profesia days Praha 2018

27.11.2018 12:10

Ve dnech 7. a 8. listopadu 2018 proběhl v PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech již 8. ročník veletrhu práce Profesia days Praha 2018, který byl určen studentům, absolventům, nezaměstnaným, ale i zaměstnaným, kteří zvažují změnu. Návštěvníci nalezli uvnitř haly na jednom místě více jak 130 vystavovatelů, mezi nimiž nechyběli ani zástupci Ministerstva práce a sociálních věcí

MPSV se zúčastnilo veletrhu práce Profesia days Praha 2018
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR

Letošní veletrh práce nebyl určen pouze aktuálním zájemcům o práci, ale také budoucím zájemcům z řad studentů středních a vysokých škol, kteří v tomto akademickém roce ukončují studium. Všichni pak měli možnost seznámit se s aktuálně vyhlášenými pracovními pozicemi včetně platových a mzdových podmínek, benefitů a dalšími podrobnostmi. Vedle nabídek práce byl pro návštěvníky letošních Profesia days i doprovodný program – profesionální koučink s odborníky, semináře, konzultace životopisů či testování jazykových a IT znalostí.

Samozřejmě ani letos mezi vystavovateli nechyběli zástupci MPSV. Ministerstvo zde po oba dva dny poskytovalo návštěvníkům veletrhu informace o volných pracovních a služebních místech. Kromě toho však prezentovalo i svou činnost v rozličných oblastech, které zabezpečuje, a kam by také mohla být později směřována kariéra uchazečů o zaměstnání. K dispozici zde k tomuto účelu byly i letáčky s informacemi o ministerstvu, nabízených benefitech a kontaktními informacemi pro vážné zájemce. MPSV seznámilo zájemce i s informacemi týkajícími se Operačního programu zaměstnanost, který spadá do gesce ministerstva.

MPSV hodnotí i letošní ročník veletrhu Profesia days velice kladně a zejména pak vítá možnost osobního setkání se zájemci o práci v našem resortu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…