MŠMT posílá další peníze na sport dětí a mládeže

09.08.2017 12:02

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy posílá dalších 67,5 milionů korun na sportování dětí a mládeže po celé České republice. Finanční prostředky dostanou sportovní kluby a tělovýchovné jednoty, které zabezpečují pravidelnou sportovní a pohybovou činnost dětí a mládeže.

MŠMT posílá další peníze na sport dětí a mládeže
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Program VIII už tak letos rozdělil celkem přes 683 milionů korun. Podpořil dohromady 3831 žádostí na zajištění sportování pro bezmála půl milionu dětí.

Podpora je určena výlučně na sportovní vybavení, výstroj a personální zabezpečení práce trenérů, asistentů při práci s dětmi a mládeží. Účelem dotace je podpora sportovních klubů, tělovýchovných a tělocvičných jednot při pravidelné všeobecné, sportovní, organizační a obsahové činnosti. Jedná se o zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…