MZV: Náměstek Tlapa podpoří na Kubě české firmy

17.09.2016 21:33

Náměstek ministra zahraničních věcí Martin Tlapa navštíví ve dnech 19.–22. září 2016 Kubu v rámci projektu na podporu ekonomické diplomacie, jehož realizaci finančně podpořilo kromě Ministerstva zahraničních věcí také Ministerstvo zemědělství. Jedná se o první takovou návštěvu po povýšení našeho diplomatického zastoupení na úroveň velvyslance.

MZV: Náměstek Tlapa podpoří na Kubě české firmy
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Doprovodná podnikatelská mise v oblasti zemědělství, potravinářství a zdravotnictví je součástí společné cesty náměstkyně ministra zemědělství pro sekci zahraničních vztahů Jaroslavy Beneš Špalkové a náměstka ministra zdravotnictví Toma Philippa s delegací.

Doprovodnou podnikatelskou misi připravuje Svaz průmyslu a dopravy ČR ve spolupráci se zastupitelským úřadem ČR v Havaně a Česko-kubánskou smíšenou obchodní komorou a bude reflektovat konkrétní zaměření účastníků mise. V rámci projektu proběhne business fórum s přednáškami, jednání se zástupci kubánské státní správy a Kubánské obchodní komory. Cílem mise je zprostředkovat kontakty mezi českými podnikateli, kubánskými státními podniky a Kubánskou obchodní komorou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…