MZV: Upozornění pro cesty do Thajska

12.01.2017 13:37

V důsledku intenzivních dešťů došlo k lokálním záplavám v pevninských a ostrovních oblastech jižního Thajska. Zasaženy byly provincie Phatthalung, Narathiwat, Yala, Songkhla, Pattani, Trang, Nakhon Si Thammarat, Surat Thani, Chumphon, Ranong a Prachuap Khiri Khan.

MZV: Upozornění pro cesty do Thajska
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Podle předpovědi počasí pro nejbližší období by mělo srážek na turisticky frekventovaných ostrovech Ko Tao, Ko Phangan a Ko Samui ubývat a předpokládá se postupný návrat k normálnímu stavu. Letiště na Ko Samui funguje a zásobování potravinami je dostupné. V pevninských oblastech jižního Thajska je situace podstatně vážnější a jsou hlášena dočasná narušení letecké, silniční a železniční dopravy, jakož i zásobování. Dešťové srážky se přesouvají na západ a riziko záplav stoupá i v provinciích Phuket a Phang Nga.

Ministerstvo zahraničních věcí ČR doporučuje sledovat aktuální předpověď počasí, výše uvedená rizika zohlednit při plánování cest a v oblastech postižených záplavami dbát pokynů místních orgánů a záchranných složek.

Ministerstvo zahraničních věcí ČR doporučuje všem cestovatelům zaregistrovat se v aplikaci DROZD (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…