MZV hostilo Prague Social Europe Conference

06.09.2015 12:53

Ministerstvo zahraničních věcí ČR hostilo 4. září 2015 v Černínském paláci konferenci s názvem Prague Social Europe Conference s podtitulem „Jak snížit nerovnost a zajistit vyvážený růst v různorodé Evropě?". Konference se konala pod záštitou předsedy vlády ČR Bohuslava Sobotky.

MZV hostilo Prague Social Europe Conference
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Cílem konference bylo objasnit příčiny a důsledky vzrůstajících společenských nerovností a ekonomických nerovnováh v Evropě, nalézt shodu na způsobech řešení této problematiky a také cestu k vyváženému a udržitelnému růstu, vysoké zaměstnanosti a silnější společenské soudržnosti.

Konferenci zahájil svým projevem předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka. Na akci dále vystoupili ministr průmyslu a obchodu ČR Jan Mládek, politický tajemník ministerstva zahraničních věcí Petr Drulák, předseda Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula, poslankyně Evropského parlamentu Maria Joăo Rodrigues, bývalý evropský komisař pro zaměstnanost, sociální věci a začlenění László Andor, hlavní poradce předsedy vlády ČR Vladimír Špidla a další významné osobnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…