Magdalena Vlčková se stala obchodní a marketingovou ředitelkou společnosti OEZ

16.07.2013 9:44

Obchodní ředitelkou společnosti OEZ s.r.o. se 1. července 2013 stala Magdalena Vlčková, která v nové funkci nadále také povede útvar Marketing Management & Komunikace. Dosavadní obchodní ředitel Radim Adamec ze společnosti odešel.

Magdalena Vlčková se stala obchodní a marketingovou ředitelkou společnosti OEZ
Foto: OEZ
Popisek: Obchodní a marketingová ředitelka společnosti OEZ Magdalena Vlčková

Magdalena Vlčková vystudovala VŠE, fakultu řízení v Praze. Ve společnosti OEZ byla nejprve pověřená koordinací technického rozvoje. Od roku 2001 zodpovídala za vytváření pozice značky OEZ na českém trhu i v zahraničí, firemní komunikaci a marketingové aktivity. Od minulého roku řídila produktový a obchodní marketing firmy. V nové funkci ředitele obchodu a marketingu bude mít na starosti obchodní rozvoj OEZ v České republice i na zahraničních trzích, a to včetně zodpovědnosti za marketingové a komunikační aktivity.

Magdalena Vlčková hovoří anglicky a rusky, je vdaná a má dva dospělé syny. Ve volném čase ráda cestuje, sportuje a čte.
 
OEZ s.r.o. je komplexním dodavatelem produktů a služeb v oblasti jištění elektrických obvodů a zařízení nízkého napětí. Společnost je od roku 2007 součástí skupiny Siemens. Firma dodává na trh produkty pod vlastní značkou a významně se podílí na výrobě i vývoji pro celosvětovou obchodní síť Siemens.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…