Majitel Arca Capital Pavol Krúpa: Podpořte se mnou Dobrou volbu

08.09.2017 13:10

Dlouhodobě a intenzivně se zabýváme kauzami, kde byly neoprávněně vyvedeny desítky miliard korun.

Majitel Arca Capital Pavol Krúpa: Podpořte se mnou Dobrou volbu
Foto: archiv red
Popisek: Podnikatel Pavel Krúpa

Dlouhodobě a intenzivně se zabýváme kauzami, kde byly neoprávněně vyvedeny desítky miliard korun. V případě OKD bylo vytunelováno minimálně 125 miliard korun, v kauze Agrobanka získala neoprávněně americká skupina General Electric 50 miliard korun. Všemi dostupnými prostředky se snažíme získat zpět vytunelované miliardy korun. Nejen v Česku, ale i k příslušným zahraničním orgánům, jsme podali řadu podnětů, žalob a trestních oznámení k prošetření nestandardních finančních operací. Reálně pracujeme na tom, abychom získali vytunelované peníze zpět lidem. Politici se ale k možnostem řešení, ačkoliv mají potřebné kompetence, staví laxně a reálně nečiní nic pro to, aby byly vytunelované peníze navráceny zpět do státního rozpočtu. A bez politické podpory není možné tyto aktivity úspěšně dokončit.

Proto podporuji všechny, kdo mají skutečný zájem věci opravdu řešit, a rozhodl jsem se postavit za politickou stranu Dobrá volba, jejíž členové skutečně pracují na řešení společenských témat. Dobrou volbu podporuji a budu podporovat, ale osobně nekandiduji, protože chci předejít případnému střetu zájmů. Je zde reálná možnost neoprávněně vyvedené peníze získat zpět. Pojďme to společně změnit. Podpořte se mnou Dobrou volbu. Prosím, dejte nám sílu, dejte nám hlas.

Pavol Krúpa
majitel skupiny Arca Capital
podporovatel Dobrá volba 2016

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…