Martin Konvička na semináři k islámu: Merkelová udělala z islamizace akutní problém

19.10.2015 18:20

Dnes proběhl v Poslanecké sněmovně seminář Imigrační krize a islám, který se konal pod záštitou poslanců Marka Černocha a Jany Hnykové (oba Úsvit-NK) ve spolupráci s Blokem proti islámu. Hosté semináře byli například exmuslim a křesťanský aktivista Salman Hassan, spisovatel a publicista Benjamin Kuras, bezpečnostní analytik Martin Koller či předseda Bloku proti islámu Martin Konvička.

Martin Konvička na semináři k islámu: Merkelová udělala z islamizace akutní problém
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička.

„Merkelová posunula problém islamizace. Z problému chronického udělala problém akutní. Oni už nyní tady mají předpřipravenou infrastrukturu, mešity a zastupitelství. Je to pátá kolona. Potřebujeme dohled nad tuzemskými mešitami a je třeba uzákonit zákaz jejich financování ze zahraničí,“ řekl na semináři Martin Konvička.

„Islám není náboženství ale politický systém,“ to byla hlavní myšlenka Salmana Hassana. Řekl, že muslimové se nechtějí přizpůsobovat. Šaría je povinná pro každého muslima. Je to Mohamedův odkaz a je z toho sepsán zákon. Cílem je přeměnit křesťanském země v země muslimské. Islám je 1400 let džihádu. Je to důkaz, že to není náboženství míru.

„Slovo islám znamená podřízení.  Kdo se nepodřídí, musí zemřít. Šířená islámu má své taktiky. Pokud chcete šířit islám, můžete lhát. Jindy to povoleno není. Pro šíření islámu můžete udělat jakýkoli trik,“ řekl Salman Hassan.

Velmi zajímavou přednášku měl i spisovatel a publicista Benjamin Kuras: „Jsme jako Titanic, na které se pořád tančí.“ Dále řekl, že muslimové usilují o zavedení práva Šaría v České republice, což je porušováním konvence základních práv a svobod. Proto navrhnul zákonem zakázat propagaci práva Šaría a džihádu.

Bezpečnostní analytik Martin Koller hovořil o islamizaci: „V muslimských zemích dnes probíhá ostrá islamizace. Nastává posun k fanatickému islámu. Imigrační vlna je islamizací Evropy. Otázka je, jestli je způsobená špatným vedením EU nebo je to něčí záměr.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…