Masarykův ústav vyšších studií ČVUT má novou ředitelku

03.03.2015 21:15

Po osmi letech působení odchází z funkce ředitele Masarykova ústavu vyšších studií Českého vysokého učení technického v Praze (MÚVS) prof. Ing. Vladimír Kučera, DrSc. Dr.h.c. Ve funkci jej od 1. března 2015 nahradila doc. Ing. Lenka Švecová, Ph.D.

Masarykův ústav vyšších studií ČVUT má novou ředitelku
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT

MÚVS prošel za dobu působení prof. Kučery ve funkci ředitele výraznými proměnami. Ústav dříve orientovaný především na výukové programy v rámci celoživotního vzdělávání, určené zejména pro absolventy českých a zahraničních vysokých škol a prováděné formou studia při zaměstnání, se v uplynulém období zaměřil na realizaci akreditovaných bakalářských, navazujících magisterských a doktorských studijních programů.

Nyní na tuto činnost naváže a bude ji dále rozvíjet doc. Švecová, která má bohaté zkušenosti z oblasti pedagogické, ekonomické, manažerské i expertní. Od roku 2000 do 2014 působila na Vysoké škole ekonomické v Praze na Fakultě podnikohospodářské, kde začínala jako tajemnice pro studentské záležitosti. Od r. 2006 po dobu osmi let byla zástupkyní vedoucího katedry managementu. 

Od roku 2009 až do 2013 spolupracovala na řadě projektů různých dotačních programů (OPPA, OPVK, Grundtvig, Leonardo, TAČR a další), jichž se zúčastnila nejen jako realizátorka, ale i jako hodnotitelka. Od roku 2013 působí také jako expertka v rámci projektu KREDO (Kvalita, relevance, efektivita, diverzifikace a otevřenost vysokého školství v ČR) na MŠMT. Zároveň poskytuje ekonomické poradenství firmám na zakázku a angažuje se v  zastupitelstvu MČ Praha-Kolovraty jako předsedkyně kontrolního výboru. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…