Mazars podpoří benefiční koncert Linky bezpečí

21.10.2013 15:03

Pomoci dětem v tísni a rozšířit povědomí o službách Linky bezpečí. To je cílem benefičního koncertu, kterého se letos zúčastní i společnost Mazars.

Mazars podpoří benefiční koncert Linky bezpečí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Charitativní koncert, jenž tradičně pořádá sdružení Linka bezpečí, se uskuteční ve čtvrtek 31. 10. 2013 od 19.30 hodin v Zrcadlové kapli pražského Klementina. Celým večerem bude provázet Ondřej Havelka spolu s režisérem Bohdanem Slámou a návštěvníci se mohou těšit na vystoupení sopranistky Simony Houda Šaturové. Kromě zástupců ze společnosti Mazars koncert podpoří také reprezentanti firem Telefónica ČR, ERA, AVAST nebo Volkswagen.

Společnost Mazars podporuje Linku bezpečí od roku 2012 – zajišťuje sdružení pro bono zpracování auditu hospodaření a daňové poradenství. Kromě toho se také zapojuje do dalších aktivit Linky bezpečí, jako je například sbírka Pomněnkový den. Prodej pomněnek coby symbolů ztracených dětí mezi zaměstnanci vynesl letos na jaře necelých osm tisíc korun, které byly použity na financování provozu Linky bezpečí.

Spolupráce Linky bezpečí se společností Mazars bude pokračovat i v příštím roce, kdy Linka bezpečí oslaví dvacet let od svého založení.  „Chceme být společensky odpovědným podnikem i nadále,“ uvedl Milan Prokopius, řídící partner společnosti Mazars.  „Snažíme se pomoci především tím, že poskytujeme své služby zdarma a pořádáme různé sbírky mezi našimi zaměstnanci,“ dodal Prokopius.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…