Měsíčníkům National Geographic a Dům&Zahrada prudce vzrostla čtenost

09.08.2013 9:11

Měsíčníku NATIONAL GEOGRAPHIC přibyla polovina čtenářů ve srovnání se stejným obdobím minulého roku a podobně se dařilo i titulu DŮM&ZAHRADA, který má o čtyřicet procent čtenářů více, než tomu bylo loni ve sledovaném období. Vyplývá to z aktuálních dat výzkumu Media Projekt, který zkoumá čtenost tištěných titulů.

Měsíčníkům National Geographic a Dům&Zahrada prudce vzrostla čtenost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Noviny, ilustrační foto

Prestižní časopis NATIONAL GEOGRAPHIC získal ve srovnání s prvním pololetím loňského roku 68 000 čtenářů navíc, což představuje téměř padesáti procentní růst. Nyní tak titul čte průměrně 205 000 čtenářů na číslo!  

 Měsíčník DŮM&ZAHRADA si v prvním pololetí letošního roku četlo průměrně 144 000 čtenářů na vydání, což je o 41 000 více, než ve srovnatelném období loňského roku, nárůst počtu čtenářů tak přesáhl čtyřicet procent.

 Zdroj ke zmíněným datům: MEDIA PROJEKT 1. + 2. čtvrtletí 2013 – Odhad čtenosti časopisů

 O titulech

 NATIONAL GEOGRAPHIC je exkluzivní měsíčník, který přináší strhující pohled do přírodních, technických, kulturních a etnických tajů tohoto světa. Jeho reportáže jsou doprovázeny fotografiemi výjimečné kvality. Časopis má také svůj úspěšný web: www.nationalgeographic.cz, který nepřináší pouze to, co se nevešlo do tišeného měsíčníku. Čtenáři zde najdou jedinečné reportáže, exkluzivní rozhovory, krásné a kvalitní fotky.  Časopis vydává společnost Sanoma Media Praha.

 DŮM & ZAHRADA je nejčtenější český magazín o bydlení. Zaměřuje se na architekturu, stavbu, zařizování rodinného domu a úpravu jeho okolí. Časopis usiluje o komplexní a nadčasový přístup k problematice a všímá si všech fází, s nimiž se stavebník a majitel domu v průběhu stavby může setkat. Web: www.dumazahrada.cz. Časopis vydává společnost Sanoma Media CZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…