Městská nemocnice Ostrava prochází modernizací

10.05.2018 20:12

Městská nemocnice Ostrava prochází postupnou modernizací. V některých pavilonech nemocnice došlo k rekonstrukci a výstavbě nových sociálních zařízení. Tříměsíční opravy za téměř 7,5 milionů korun s DPH zvýší komfort pacientů i zdravotnického personálu.

Městská nemocnice Ostrava prochází modernizací
Foto: ostrava.cz
Popisek: Městská nemocnice Ostrava

Nemocnice získala celkem 26 koupelen a záchodů včetně bezbariérových na lůžkových odděleních gynekologie, geriatrie, ORL, neurochirurgie, neurochirurgie – JIP, a dále na dětském a kožním oddělení.

Vyměněny byly zastaralé rozvody instalací elektro, vody a topení, které již nevyhovovaly současným hygienickým předpisům, a došlo také k vytvoření bezbariérových prostor.

Práce byly zahájeny v pondělí 12. února. Za celkovou částku téměř 7,5 milionu korun s DPH práce zrealizovala společnost Kvazar a.s, JVAgro Morava s.r.o a Zdeněk Hybner.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…