Michelská prodejna Kaufland prošla výraznou proměnou

03.12.2014 19:20

Jedna z nejstarších prodejen společnosti Kaufland fungující od roku 2000 se dočkala rozsáhlé rekonstrukce. Ve čtvrtek 4. prosince se v pražské Michli otevře po několikaměsíční přestavbě, která probíhala za plného provozu a která je významnou investicí. Zákazníkům přináší modernizaci, rozšíření nabídky zboží a řadu dalších vylepšení.

Michelská prodejna Kaufland prošla výraznou proměnou
Foto: Archiv
Popisek: Kaufland - logo

Přestavba jedné nejnavštěvovanějších prodejen umožnila rozšíření prodejní plochy a parkovacích míst. Nejpodstatnější a také nejviditelnější změnou v interiéru je vybudování nových obslužných pultů. Pult s čerstvými rybami nabídne zákazníkům čerstvé chlazené ryby v prvotřídní kvalitě a pult s masem některé ze skvělých masových výrobků značky K-Purland připravených ve vlastním masozávodě společnosti Kaufland v Modleticích u Prahy. V oddělení pečiva najdou zákazníci také jednu novinku. Kaufland Praha-Michle je zatím jedinou prodejnou, kde se přímo budou smažit tolik oblíbené koblihy.

Prodejna dostala zcela nový barevný charakter a všechna oddělení jsou vybavena moderním nábytkem, osvětlením i dekoracemi. Chladicí jednotky jsou nahrazeny energeticky úspornými spotřebiči a na závěr nákupu zákazníci ocení nově uspořádané pokladny. Novinkou jsou ty samoobslužné, které mohou rychle odbavit menší nákupy. V předvánočním období je kromě klasického sortimentu samozřejmostí doplňkový prodej vánočních stromků a kaprů před prodejnou.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…