Mikulášská nadílka ve Zlatém jablku

03.12.2014 14:53

Na Mikuláše s doprovodem andělů i neposedných čertíků mohou malí i velcí návštěvníci narazit již tradičně v předvečer svátku sv. Mikuláše na různých místech obchodního centra Zlaté jablko.

Mikulášská nadílka ve Zlatém jablku
Foto: Zlaté jablko
Popisek: Mikulášská nadílka ve Zlatém jablku.

„Kdo byl hodný, nemá se čeho bát. A ti co trošku zlobili, najdou určitě zastání u spravedlivého Mikuláše a laskavých andílků. Nikdo ale rozhodně neodejde s prázdnou,“ říká ředitel centra Jiří Kratochvíl.

Dnešního Mikuláše zná každý, málokdo ale asi tuší, kdo byl tou legendární postavou v biskupském oděvu s dlouhým bílým plnovousem, která se dokonce později stala i inspirací pro vytvoření Santy Clause. Předlohou svatého Mikuláše byl biskup, kterého už za jeho života lidé měli rádi pro jeho štědrost a laskavost. A stejně takový bude i ten ve Zlatém jablku. V doprovodu andělů a neposedných pekelníků jej mohou děti potkat v pátek 5. prosince od 14. do 18. hodiny.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…