Mikulášské exkurze na Letišti Václava Havla Praha

17.11.2014 18:37

Letiště Václava Havla v Praze chystá pro děti speciální Mikulášské exkurze.

Mikulášské exkurze na Letišti Václava Havla Praha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Letiště Václava Havla, ilustrační foto

V letošním roce přiletí Mikuláš, andělé i čerti již 3.prosince. Na Letišti Václava Havla Praha se budou zdržovat od 15:30 – 19 hodin.

Děti i doprovod budou letos překvapeni, kde tyto pohádkové bytosti potkají. Vstupné pro dospělé 170,- Kč, děti zdarma.

Exkurze je nutné rezervovat předem na: www.prg.aero/cs/sluzby-cestujicim/exkurze-letiste-praha

V rámci exkurzí pořádaných Letištěm Praha máte příležitost poznat pracovní zázemí mnoha zajímavých profesí a místa, kam se cestující běžně nedostanou. Seznámíte se zblízka s nejlepším letištěm střední a východní Evropy (World Airport Awards 2007, 2008, 2009). Uvidíte provoz a shon na odbavovacích plochách, seznámíte se s dráhovým systémem a dostanete se do těsné blízkosti fascinujících strojů––letadel. Z několika desítek metrů uvidíte starty a přistání různých typů letadel, poznáte letecké společnosti, které si zvolily Prahu jako cílovou destinaci. Budete mít možnost navštívit nejmodernější stanici Záchranné a požární služby v České republice, která byla otevřena v roce 2006, a představíme vám Terminál 2, který získal v roce 2006 ocenění Dopravní stavba roku České republiky. Speciální exkurze nabízíme pro fotografy amatéry, kteří mohou fotografovat nejen z autobusu, ale hlavně venku poblíž dráhy.

V roce 2011 byly exkurze Letiště Václava Havla Praha veřejností vyhodnoceny jako druhý nejoblíbenější turistický cíl v Praze a okolí a umístily se i v první desítce v rámci celé České republiky v prestižní soutěži agentury CzechTourism.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…