Milan Šauer ředitelem distribuce Pioneer Investments ČR

26.08.2014 18:29

Ředitelem distribuce Pioneer Investments ČR byl počátkem srpna jmenován Milan Šauer (39). Ve své funkci bude zodpovědný za řízení obchodních aktivit a podporu prodeje, a to jak prostřednictvím bankovních kanálů, tak i sítě nezávislých investičních zprostředkovatelů.

Milan Šauer ředitelem distribuce Pioneer Investments ČR
Foto: Pioneer Investments
Popisek: Pioneer Investments

Šauer působí v obchodním týmu skupiny Pioneer Investments již od roku 2007 a patří mezi jeho zkušené a stabilní opory. Jako manažer obchodu a distribuce se zaměřením na bankovní sítě byl dosud zodpovědný především za podporu a rozvoj distribuce prostřednictvím UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. Od srpna se jeho kompetence rozšířily o řízení prodeje prostřednictvím externích sítí finančních zprostředkovatelů, které převzal po Vítězslavu Havlišovi.

Před nástupem do skupiny Pioneer Investments Šauer sbíral cenné zkušenosti v oboru jako sales manager ING Životní pojišťovny.

Milan Šauer vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Hovoří česky a anglicky a mezi jeho zájmy patří zejména sport, četba a cestování.

O Pioneer Investments

Pioneer Investments je součástí přední bankovní skupiny UniCredit a v oblasti řízení podílových fondů na světovém trhu působí již více než 85 let. Historie Pioneer Investments sahá až do roku 1928, kdy byl založen třetí nejstarší fond v USA s názvem Pioneer Fund. V současné době působí skupina Pioneer Investments ve 27  zemích a pracuje pro ni více než 2 000 zaměstnanců, včetně 330 investičních profesionálů.

Závazkem Pioneer Investments je především poskytování excelentních služeb. Investiční filozofie skupiny je založena na hledání a vytváření přidané hodnoty díky nezávislému analytickému výzkumu a disciplinovanému investičnímu přístupu zkušených portfolio manažerů. Díky tomu může Pioneer Investments svým klientům nabídnout konkurenceschopné investiční produkty vysoké kvality, které by měly obstát za všech okolností, které budoucnost přinese. K zajištění inovativní a konzistentní produktové strategie v globálním měřítku skupina využívá tří specializovaných center v Dublinu, Londýně a Bostonu.

Pioneer Investments celosvětově spravuje aktiva v hodnotě více než 184,5 miliard EUR (k 30. 6. 2014). V České republice poskytuje služby od roku 1995, a to jak individuálním, tak institucionálním klientům a nadacím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…