Mimořádné přistání pravidelné linky OK 501 v Hamburku

05.05.2015 19:30

Dnešní pravidelná linka Českých aerolinií OK 501 z Billundu do Prahy musela z technických důvodů divertovat do Hamburku.

Mimořádné přistání pravidelné linky OK 501 v Hamburku
Foto: ČSA
Popisek: ČSA

Let byl operován turbovrtulovým letadlem ATR 42 registrace OK-KFP s 30 cestujícími na palubě. Příprava na let i stoupání po vzletu z Billundu probíhaly standardně. Po dosažení cestovní hladiny došlo z dosud neznámých příčin k závadě na jednom z motorů letadla. Posádka letadla okamžitě provedla úkony v souladu s provozními postupy ČSA předepsanými pro tuto situaci a správně se rozhodla pro mimořádné přistání na nejbližším letišti, což byl v té době Hamburk.

Posádka letadla ČSA provedla v Hamburku úspěšné přistání za standardní asistence bezpečnostních složek letiště. Cestující byly autobusem dopraveni do letištní haly, kde o ně pečují kolegové z ticketingu a odbavení. Cestující budou do svého cíle přesměrováni nejbližšími možnými spoji Českých aerolinií a ostatních leteckých společností dle provozních možností a volných kapacit.

Současně s tím vysílají České aerolinie do Hamburku tým techniků a mechaniků, kteří letadlo OK-KFP prohlédnou, identifikují technickou závadu a provedou její odstranění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…