Mimořádné ženy v mimořádném prostoru již zítra ve Werichově vile

28.08.2017 19:34

Příběh podivuhodného života významné operní pěvkyně Soni Červené, která kvůli totalitnímu režimu strávila třicet let v emigraci, si mohou již zítra večer od 20 hodin poslechnout všichni návštěvníci Werichovy vily.

Mimořádné ženy v mimořádném prostoru již zítra ve Werichově vile
Foto: Facebook Werichovy vily
Popisek: Werichova vila

Podkroví vily bude hostit debatu nazvanou „Mimořádné ženy v mimořádném prostoru“, jejímiž hlavními hosty budou opěrní pěvkyně Soňa Červená a dokumentaristka Olga Sommerová, která o této umělkyni natočila celovečerní dokumentární film Červená.

Soňa Červená se s Janem Werichem, slavným obyvatelem vily, osobně znala a spolupracovala s ním. Společně účinkovali například ve hře Divotvorný hrnec, kterou režíroval Jiří Voskovec. A právě proto jsme se kromě uvedení dokumentárního filmu z dílny Olgy Sommerové v rámci letního kina ve Werichově vile rozhodli tuto debatu uspořádat. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou příležitost slyšet životní příběh této slavné dámy. Dvojici debatujících dam doplní předseda správní rady Musea Kampa - Nadace Jana a Medy Mládkových Jiří Pospíšil. Debatu moderuje redaktorka týdeníku Respekt, Silvie Lauder.

Vstup na debatu je volný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…