Ministerstvo kultury: Aktualizace výzvy k předkládání žádostí o grant

23.12.2016 7:35

Aktualizace výzvy k předkládání žádostí o grant z Fondu pro bilaterální spolupráci na programové úrovni – opatření „B“ (spočívající především v navýšení alokace tohoto fondu).

Ministerstvo kultury: Aktualizace výzvy k předkládání žádostí o grant
Foto: Ministerstvo kultury
Popisek: Ministerstvo kultury

Vzhledem k vysokému zájmu předkladatelů projektů v oblasti kultury byla se Zprostředkovatelem fondu (MF) zahraničním partnerem Programu CZ06 - ArtsCouncilNorwaya KFM dohodnuta (a dne 13.12.2016 schválena) realokace úspor z dokončených projektů PO16 a PO17. Proto Zprostředkovatel Fondu pro bilaterální spolupráci na programové úrovni – opatření „B“ (MF) uveřejnil dne 20.12.2016 třetí aktualizaci výzvy k předkládání žádostí o grant z Fondu pro bilaterální spolupráci na programové úrovni – opatření „B“(dále jen Fond) v Programu CZ06 v rámci fondů EHP 2009 – 2014 spočívající především v navýšení finančních prostředků Fondu.

Cílem Fondu je navazování a prohlubování spolupráce konečných příjemců grantů schválených projektů a subjektů z donorských států, případně mezi konečnými příjemci, subjekty z donorských států a mezinárodními organizacemi. Spolupráce by měla spočívat ve výměně, sdílení a přenosu znalostí, technologií, zkušeností, dovednostía osvědčených postupů relevantních k oblasti a vlastnímu řešení schváleného projektu.

Oprávněnými žadateli pro čerpání z Fondu jsou všichni koneční příjemci grantů schválených projektů, předem definovaných projektů a sub-projektů MGS v rámci Programu CZ06, kteří projekt realizují, nebo jeho realizaci již ukončili a jejichž záměrem je financovat své bilaterální iniciativy nad rámec rozpočtu schváleného projektu spojené s obsahem realizovaného projektu.

Relevantní informace a dokumenty naleznete v českém jazyce ZDE a v anglickém jazyce ZDE

oddělení fondů EHP/Norsko

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…