Ministerstvo kultury: Vyhlášena 1. výzva v rámci Programu ZÁRUKA 2015 až 2023

16.03.2015 13:05

Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. vyhlásila dne 24. 2. 2015 1. výzvu v rámci Programu ZÁRUKA 2015 až 2023. Jedná se o výzvu kontinuální, příjem žádostí probíhá v období od 24. 2. 2015 do 31. 12. 2017. Záruky jsou poskytovány malým a středním podnikům, včetně podniků z kulturních a kreativních odvětví.

Ministerstvo kultury: Vyhlášena 1. výzva v rámci Programu ZÁRUKA 2015 až 2023
Foto: Ministerstvo kultury
Popisek: Ministerstvo kultury

Ministerstvo kultury se intenzivně snaží prosadit možnosti financování pro oblast kulturních a kreativních odvětví. V této oblasti proběhla v uplynulých měsících celá řada jednání, mimo jiné i s Ministerstvem průmyslu a obchodu. Jedním z úspěchů Ministerstva kultury bylo otevřít prostor pro kulturní a kreativní odvětví v rámci Programu ZÁRUKA 2015 až 2023 (dále jen „Program“). Cílem Programu je podpořit prostřednictvím záruk přístup malých a středních podnikatelů k bankovním úvěrům na realizaci jejich podnikatelských projektů.

Program je vyhlášen podle zákona č. 47/2002 Sb. o podpoře malého a středního podnikání a o zřízení ministerstev a jiných orgánů státní správy České republiky, ve znění pozdějších předpisů. Správcem finančního nástroje je Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. (dále jen „ČMZRB“) se sídlem v Jeruzalémské 964/4, 110 00 Praha 1 (IČ 44848943). ČMZRB vykonává svoji činnost na základě prováděcí dohody uzavřené s Ministerstvem průmyslu a obchodu. Na realizaci Programu se podílejí spolupracující banky. Jejich aktuální přehled je uveden na internetové stránce ČMZRB (www.cmzrb.cz).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo kultury

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…