Ministerstvo obrany: Soutěž „Řekni sportu ano“ už zná výherce

18.05.2017 21:54

Dvě desítky videí z různých sportovních disciplín, přes půl hodiny záběrů a čtyři vítězná videa. Tak v úterý 16. května skončila soutěž nazvaná „Řekni sportu ano”, kterou letos v dubnu pro žáky základních a studenty středních škol vyhlásilo Ministerstvo obrany ČR v rámci projektu Příprava občanů k obraně státu (POKOS).

Ministerstvo obrany: Soutěž „Řekni sportu ano“ už zná výherce
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

A právě v úterý se sešli zástupci ministerstva obrany a Armádního sportovního centra Dukla, aby vybrali vítěze soutěže. Sportovci zaslali svá videa do soutěže

„Potěšilo nás, že videa byla velmi rozmanitá a týkala se jak jednotlivců, tak sportovních týmů. Jejich společným jmenovatelem byla radost z pohybu, týmový duch a chuť něco dokázat. Například nám přišlo video z pozemního hokeje, thajského boxu, baseballu a střelby. Naopak nás překvapilo, že nedorazilo ani jedno fotbalové,“ zhodnotil výběr Michal Abrhám, vedoucí oddělení PR Ministerstva obrany ČR. Jedinými kritérii došlých videí byla originalita, vtip a zábavnost, správný formát a délka maximálně pět minut. Zapojit se mohly nejen sportovní kluby, ale také jednotlivci.

Soutěž nakonec vyhrálo video z workoutu, tedy z venkovní posilovny, běhu či vtipně natočeného hubnutí. Autory nejlepších videí čeká 5. června oficiální vyhlášení v prostorách Ministerstva obrany ČR na Valech. Nebude chybět ani program na stadionu Juliska v Praze 6, kde se právě v tu dobu koná atletický Memoriál Josefa Odložila. Po závodech se výherci mohou setkat i s úspěšnými sportovci, kteří reprezentují centrum ASD Dukla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…