Ministerstvo obrany: Výroční zpráva Vojenského zpravodajství reaguje nejen na celospolečenskou situaci

24.10.2017 18:57

Vojenské zpravodajství dnes zveřejnilo výroční zprávu o své činnosti za rok 2016. Výroční zpráva obsahuje veškeré informace o činnosti a výsledcích, které může s ohledem na legislativu o ochraně utajovaných informací poskytnout veřejnosti. Výroční zpráva je volně přístupná na internetových stránkách služby.

Ministerstvo obrany: Výroční zpráva Vojenského zpravodajství reaguje nejen na celospolečenskou situaci
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

„Již tradičně vám předkládám Výroční zprávu Vojenského zpravodajství, která má za cíl informovat veřejnost o zjištěních Vojenského zpravodajství za uplynulý rok a zvýšit obecné povědomí o činnosti této zpravodajské služby. Informace uvedené ve výroční zprávě vychází ze zpravodajských poznatků shromážděných Vojenským zpravodajstvím v rámci svých zákonem zadaných úkolů. Přestože zpráva nemůže, s ohledem na zákonná omezení, poskytovat vyčerpávající přehled, uvádí souhrnné informace a hodnotí vývoj ve vybraných oblastech zájmu,“ uvedl ředitel Vojenského zpravodajství plukovník gšt. Jan Beroun.

Vojenské zpravodajství zveřejnilo výroční zprávu za rok 2016 Vojenské zpravodajství ve své výroční zprávě reaguje na nové světové fenomény a celospolečenskou situaci. Text přináší analýzu krizových regionů včetně Blízkého a Středního východu, severní Afriky, Balkánu či regionu států bývalého Sovětského svazu. Dále se zpráva zaměřuje na nadnárodní hrozby jako terorismus, extremismus či kybernetické hrozby.

Výroční zpráva také poskytuje základní informace o Vojenském zpravodajství, vymezuje jeho zákonnou působnost a úkoly v bezpečnostním aparátu České republiky. Oprávněným adresátům zpracovalo Vojenské zpravodajství v průběhu minulého roku více než 1800 informačních výstupů.

Celé znění Výroční zprávy o činnosti Vojenského zpravodajství za rok 2016 je volně přístupné na internetových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…