Ministerstvo obrany: Zítra začíná oficiální návštěva předsedy Vojenského výboru NATO v České republice

19.06.2016 20:29

Ve dnech 19. až 22. června 2016 se uskuteční plánovaná oficiální návštěva předsedy Vojenského výboru NATO armádního generála Petra Pavla v České republice.

Ministerstvo obrany: Zítra začíná oficiální návštěva předsedy Vojenského výboru NATO v České republice
Foto: www.nato.int
Popisek: Vojáci NATO

Návštěva bude zahájena v pondělí 20. června 2016 v 7.40 hod. ráno slavnostním přivítáním armádního generála Pavla před budovou Generálního štábu AČR v Praze 6 na Vítězném náměstí, na které bezprostředně naváže jeho pracovní jednání s náčelníkem Generálního štábu AČR armádním generálem Josefem Bečvářem. V dopoledních hodinách bude generál Pavel přijat na Ministerstvu obrany, kde bude jednat s náměstkem pro řízení Sekce obranné politiky a strategie MO Jakubem Landovským.         

Následně generál Pavel navštíví Univerzitu Karlovu, kde vystoupí před akademickými funkcionáři a pozvanými hosty s přednáškou na téma budoucnost NATO.             

 V úterý 21. června 2016 se generál Pavel přesune do Brna, kde má na programu setkání s hejtmanem Jihomoravského kraje Michalem Haškem a panelovou diskuzi na Univerzitě obrany na téma NATO před a po Varšavském summitu. Českou republiku pak armádní generál Petr Pavel opustí ve středu 22. června 2016 v ranních hodinách.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…