Ministerstvo obrany vyhlásilo další výběrové řízení na prodej nepotřebného nemovitého majetku

21.06.2015 12:56

V pátek 19. června vyhlásilo Ministerstvo obrany další výběrové řízení na zjištění zájmu o koupi nepotřebného nemovitého majetku v tomto roce.

Ministerstvo obrany vyhlásilo další výběrové řízení na prodej nepotřebného nemovitého majetku
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

V nabídce je celkem 23 nemovitostí určených jednotlivě k prodeji s minimální požadovanou kupní cenou dosahující v souhrnu 23 mil. Kč. Zájemci z řad fyzických či právnických osob mohou jednotlivé nemovitosti získat v případě, že nabídnou nejméně požadovanou minimální kupní cenu.

Inzerát je uveřejněn na internetových stránkách www.onnm.army.cz a www.centralniadresa.cz. Ve stejný den, kdy bylo výběrové řízení vyhlášeno, pak vyšel inzerát také v deníku Lidové noviny.

Mezi nejzajímavější nabízené nemovitosti patří například objekty v bývalých kasárnách T. G. M. v Pardubicích, které jsou z větší části na pozemcích města, pozemky bývalé střelnice o celkové výměře 4,4 ha v Bradlecké Lhotě a areál bývalých skladů, včetně vlečky, v Račicích nad Trotinou u Hradce Králové.

V nabídce je rovněž 13 objektů opevnění na Znojemsku v lokalitách Vratěnín (9 ks), Dyje (2 ks), Dobšice (1 ks) a Valtrovice (1 ks), a to včetně pozemků, a také jeden objekt u obce Zálužice mezi Žatcem a Louny.

Poprvé jsou nabízeny pozemky u obce Nepřevázka nedaleko Mladé Boleslavi a pozemky u Mnichovic nedaleko Prahy.

Podrobné informace o všech nabízených objektech, podmínky prodeje, termíny pro podání přihlášek a složení požadované kauce, dále pak termíny prohlídek, fotografie nabízených objektů a koncepty kupních smluv naleznete ZDE.

Další nepotřebné nemovitosti nabídne Ministerstvo obrany k prodeji 31. července 2015. Do prodeje bude zařazen majetek, který nebyl odprodán v předchozích výběrových řízeních a bude k němu doplněn další majetek nově připravený k prodeji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…