Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy: Odstartovala soutěž pro učitele středních a základních škol

24.04.2016 13:32

Patříte mezi pedagogy, kteří využívají digitální technologie ve své výuce? Tvoříte pro své žáky originální výukové materiály - digitální, interaktivní či kombinované? Nebojíte se moderních forem výuky? Experimentujete a hledáte se svými žáky zajímavé náměty a motivující prostředky pro osvojování učiva? Pak právě pro Vás je určena soutěž DOMINO!

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy: Odstartovala soutěž pro učitele středních a základních škol
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Celonárodní soutěž digitálních výukových objektů Domino Česká republika, kterou ve spolupráci s MŠMT, školami a partnery pořádá již šestým rokem Národní institut pro další vzdělávání, nabízí i letos pedagogům základních a středních škol příležitost nejen předvést výsledky jejich tvořivosti a didaktické kreativnosti při využívání digitálních technologií ve výuce, ale zároveň sdílet v této oblasti jedinečné a originální zkušenosti a nápady.

Za posledních pět let se soutěže účastnilo několik stovek učitelek a učitelů z celé České republiky, jejichž práce hodnotila odborná porota ve dvou semifinálových a následně v celostátním finálovém kole. Vítězové jsou odměňováni nejen hodnotnými cenami, které poskytují partneři soutěže, ale jejich práce jsou také zveřejněny na portálu soutěže http://domino.nidv.cz, kde rovněž najdou zájemci o účast bližší informace.

Uzávěrka vkládání výukových objektů v letošním ročníku soutěže Domino Česká republika je 30. října 2016, výběr prací postupujících do finálového kola proběhne 10. listopadu. Samotné finálové kolo soutěže proběhne koncem listopadu v Seči, a to v rámci celostátní konference NIDV zaměřené na využívání digitálních technologií ve výuce.

Více informací zde: Soutěž Domino.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…