Ministerstvo vnitra: Biatlonisté Olympu mají v Jablonci nové zázemí

12.12.2016 22:15

V pondělí 12. 12. 2016 byla v Jablonci nad Nisou slavnostně otevřena zrekonstruovaná ubytovna pro biatlonisty.

Ministerstvo vnitra: Biatlonisté Olympu mají v Jablonci nové zázemí
Foto: mvcr.cz
Popisek: Ministerstvo vnitra ČR

„Budova byla postavena před třiceti lety a díky této rekonstrukci a dostavbě nové části se i zázemím pro sportovce dostáváme do moderní éry. Biatlonisté, jakožto profesionální sportovci, nám dělají radost svými výsledky a konečně mají i profesionální zázemí,“ sdělil při slavnostním zahájení náměstek ministra vnitra Jiří Zmatlík.

Slavnostního přestřižení pásky se zúčastnili také Zdeněk Bříza z Ministerstva školství, hejtman Libereckého kraje Martin Půta, primátor Jablonce nad Nisou Petr Beitl, ředitel OLYMP Centra sportu Jiří Beran, sportovní ředitel Českého olympijského výboru Martin Doktor a šéftrenér biatlonové reprezentace Ondřej Rybář.

K dispozici je celkem 16 zrekonstruovaných bytů. K tomu mají biatlonisté i další reprezentační sportovci OLYMPU k dispozici pět pokojů a tělocvičnu, vše vybavené speciálním systémem Hypoxico, který modeluje vysokohorské prostředí. Ve výčtu novinek nechybí ani garáž a servisní místnost pro přípravu lyží. V létě přibude ještě nejmodernější lyžařský trenažér pro důkladnou přípravu techniky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…