Ministerstvo zahraničních věcí: Diplomaté mají za sebou charitativní běh

20.04.2016 16:53

Dvacet jedna týmů složených z personálu diplomatických misí v ČR a zaměstnanců Ministerstva zahraničních věcí ČR se 19. dubna 2016 ve Stromovce zúčastnilo závodu „Diplomatický pohár“. Část výtěžku ze startovného ve výši 21.000 Kč putuje na dobročinné účely ve prospěch organizace Lékaři bez hranic.

Ministerstvo zahraničních věcí: Diplomaté mají za sebou charitativní běh
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Závod zorganizovalo Ministerstvo zahraničních věcí ČR spolu s RunCzech běžeckou ligou v rámci 1.ročníku závodu „Pražská štafeta 4x5“ jako samostatnou kategorii štafetového běhu na 20 kilometrů. Vítězem letošního ročníku se stal tým Velvyslanectvi Ruské federace, na druhém místě se umístil tým MZV "MFA Volley", na třetím tým Velvyslanectví USA "US Embassy Team 2".  

Ceny vítězům Diplomatického poháru předali náměstek ministra zahraničních věcí Lukáš Kaucký a ředitel Lékařů bez hranic Pavel Gruber. "Diplomatický pohár za účasti téměř dvacítky sportovních týmů pro nás představuje skvělou příležitost prezentovat naši podporu sportovní diplomacii. Přínos akce nespočívá jen v netradičním způsobu rozvoje vztahů s našimi partnery ze zastupitelských úřadů v ČR, ale chtěli bychom vyzdvihnout i charitativní rozměr, kdy zároveň přispíváme Lékařům bez hranic na dobrou věc," uvedl při této příležitosti náměstek Kaucký.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…