Ministerstvo zahraničních věcí: Náměstek Smolek navštívil Radu Evropy

22.09.2017 8:41

Martin Smolek, náměstek pro řízení sekce právní a konzulární, dne 20. září 2017 navštívil Radu Evropy, aby zahájil seminář na téma „Imunita států podle mezinárodního práva a aktuální výzvy“, který byl uspořádán v rámci českého předsednictví ve Výboru ministrů a u příležitosti 54. zasedání Výboru poradců pro mezinárodní právo (CAHDI).

Ministerstvo zahraničních věcí: Náměstek Smolek navštívil Radu Evropy
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Svůj příspěvek na tomto semináři přednesl též Petr Válek, ředitel mezinárodněprávního odboru, a to na téma Deklarace k jurisdikčním imunitám kulturního majetku států, která vznikla na základě společné iniciativy České republiky a Rakouska.

Na okraj této události náměstek Smolek předal knižní dar knihovně Evropského soudu pro lidská práva. Odborné právnické publikace byly poskytnuty díky laskavé podpoře renomovaného nakladatelství Wolters Kluwer CR, a.s. a jsou výrazem podpory České republiky činnosti tohoto soudu jako jednoho z klíčových garantů ochrany lidských práv a svobod na evropském kontinentu.

Náměstek Smolek se během své pracovní návštěvy v Radě Evropy dále setkal dne 21. září 2017 s generálním tajemníkem Rady Evropy Thorbjornem Jaglandem.

Při této příležitosti předal náměstek Smolek depozitáři ratifikační listiny k Úmluvě Rady Evropy o prevenci terorismu, Dodatkovému protokolu k Úmluvě Rady Evropy o prevenci terorismu a Úmluvě Rady Evropy proti obchodování s lidskými orgány. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…