Ministerstvo zemědělství uveřejňuje na svém webu smlouvy nad 50 000 korun

28.07.2015 13:02

Ministerstvo zemědělství v rámci posílení transparentnosti veřejné správy spustilo v červenci registr smluv s finančním objemem nad 50 000 korun. Na webu už byly zveřejněny první smlouvy.

Ministerstvo zemědělství uveřejňuje na svém webu smlouvy nad 50 000 korun
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo zemědělství

Na internetových stránkách Ministerstva zemědělství jsou tak od 1. července 2015 uveřejňovány nově uzavřené smlouvy, při zachování ochrany osobních údajů a obchodního tajemství, jejichž smluvní stranou je MZe, a na jejichž základě má dojít nebo může dojít k plnění alespoň v hodnotě 50 000 korun bez daně z přidané hodnoty.

Odkaz, na kterém je možné sledovat zveřejňování zmíněných smluv je: http://eagri.cz/public/web/mze/ministerstvo-zemedelstvi/povinne-zverejnovane-informace/uzavrene-smlouvy/

Ministerstvo zemědělství se k větší transparentnosti a otevřenosti orgánů státní správy vůči veřejnosti zavázalo v souladu s programovým prohlášením vlády.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…