Ministr Zaorálek navštíví Rakousko

22.11.2016 21:50

Ministr zahraničních věcí ČR Lubomír Zaorálek 24. listopadu 2016 uskuteční pracovní návštěvu Rakouska. Během návštěvy bude jednat o aktuálních bilaterálních, regionálních, unijních a dalších zahraničněpolitických tématech se spolkovým ministrem pro Evropu, integraci a zahraniční věci Rakouska Sebastianem Kurzem.

Ministr Zaorálek navštíví Rakousko
Foto: repro TV Prima, tan
Popisek: Lubomír Zaorálek (ČSSD) v Partii TV Prima

Oba ministři zahájí v Institutu humanitních studií ve Vídni (IWM – Institut für die Wissenschaften vom Menschen) činnost Česko-rakouského diskusního fóra, jehož první zasedání bude zaměřeno na téma politického radikalismu. Ministr Zaorálek bude v IWM také hostem Politického salonu na téma „Jak se vyhnout pasti radikalismu. Úvahy o střední Evropě“, organizovaného tímto institutem ve spolupráci s deníkem Die Presse.

Během návštěvy se ministr Zaorálek dále setká s 1. místopředsedou Národní rady Rakouského parlamentu Karlheinzem Kopfem, hejtmanem spolkové země Vídeň a starostou města Vídeň Michaelem Häuplem a rektorkou IWM Shalini Randeriou.


 

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…