Ministr obrany jednal s řediteli státních podniků

18.01.2015 15:08

Ministr obrany Martin Stropnický se v pátek 16. ledna setkal s řediteli všech pěti státních podniků, u kterých je zakladatelem Ministerstvo obrany ČR.

Ministr obrany jednal s řediteli státních podniků
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ministr obrany Martin Stropnický

Jednání bylo vstupním v letošním roce, kdy ředitelé státních podniků seznámili ministra obrany s předpokládanými výsledky hospodaření za loňský rok a informovali o svých obchodních plánech v roce 2015. Zároveň diskutovali s ministrem obrany o aktuálních problémech či úkolech pro letošní rok.

Ministr Stropnický sdělil ředitelům státních podniků, že v nejbližší době bude ve vedení projednáván strategický dokument ministerstva k problematice státních podniků „Strategie Ministerstva obrany ke zvýšení efektivnosti státních podniků“ a následně předpokládá pokračovat v jednáních s jednotlivými řediteli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo obrany

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…